Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink: 

Albertirsán ismerős valaki???

A Pálinkás tanyán Mikebuda ès Albertirsa között, ilyen állapotban vannak tartva a lovak és a tanyától nem olyan messze találtak egy döglött lovat lenyúzva ès kivágva belőle a
chip, ja ès fej nèlkül! Biztos nincs összefüggés.
Akinek további infója lenne, írja meg nekünk akár belső üzenetben is.

 

Folytatás.
A Fácános sötét bugyrába gyorsan átszállított, oda kikötött víz és takarmány nélküli, szerencsétlen, a lábukon alig álló lovakat másnap a Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány a telepére szállította, ahol ezek a képek készültek róluk. Ott azonnal szerető, gondos kezek közé kerültek és állapotuk állatorvosi felmérése, vérvételek azonnal megtörténtek.

Aki a képek és a tények láttán még mindig kétségbe meri vonni a Fehérkereszt lépését, aki ezek után még mindig azt meri állítani, hogy itt nem történt emberi mulasztás, az nem ember!!!


 

Albertirsai lovak történetének folytatása...

Miután a Fehérkereszt „megszellőztette” a 2014. decemberétől a Pálinkás tanyán tárolt lovak helyzetét (itt nagy köszönet a bátor helyi civileknek akik nem féltek beszélni a rémségekről!) a tanyára lakat került, önkénteseink már nem tudtak bejutni, majd az éj leple alatt a lovakat a közeli Fácános dűlőben levő tanyára szállították át, az ott készült képeket itt láthatjátok.

Facebook