Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink: 

Albertírsai lovak előzményei...

Albertirsán ismerős valaki???

A Pálinkás tanyán Mikebuda ès Albertirsa között, ilyen állapotban vannak tartva a lovak és a tanyától nem olyan messze találtak egy döglött lovat lenyúzva ès kivágva belőle a
chip, ja ès fej nèlkül! Biztos nincs összefüggés.
Akinek további infója lenne, írja meg nekünk akár belső üzenetben is.

 

Folytatás.
A Fácános sötét bugyrába gyorsan átszállított, oda kikötött víz és takarmány nélküli, szerencsétlen, a lábukon alig álló lovakat másnap a Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány a telepére szállította, ahol ezek a képek készültek róluk. Ott azonnal szerető, gondos kezek közé kerültek és állapotuk állatorvosi felmérése, vérvételek azonnal megtörténtek.

Aki a képek és a tények láttán még mindig kétségbe meri vonni a Fehérkereszt lépését, aki ezek után még mindig azt meri állítani, hogy itt nem történt emberi mulasztás, az nem ember!!!


 

Albertirsai lovak történetének folytatása...

Miután a Fehérkereszt „megszellőztette” a 2014. decemberétől a Pálinkás tanyán tárolt lovak helyzetét (itt nagy köszönet a bátor helyi civileknek akik nem féltek beszélni a rémségekről!) a tanyára lakat került, önkénteseink már nem tudtak bejutni, majd az éj leple alatt a lovakat a közeli Fácános dűlőben levő tanyára szállították át, az ott készült képeket itt láthatjátok.

Albertírsáról mentett lovak

 

Az Albertírsáról mentett lovak most a Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány gondozásában vannak, akik igen nagy szeretettel és odafigyeléssel bánnak velük. Van ló, amelyik még mindig összeesik annyira gyenge, van amelyiket légyhálóval védik, hogy ne köpjék be a legyek, van, amelyiknek sipolyok vannak a nyakán és a folyamatos vérvételek alapján még ki tudja milyen betegségekre derülhet fény.

Bővebben: Albertírsáról mentett lovak

Esztergomi denevérek

Köszönet egy esztergomi építkezés (Aqua Palace Hotel) dolgozóinak és Bogdán Tamás egykori kollégánknak valamint a Fővárosi Állat- és Növénykertnek, hogy megmenthettük a filmen látható denevéreket.

{avi}esztergomi_deneverek{/avi}

Bővebben: Esztergomi denevérek

A "sherwoodi erdő" állatai

Előzmények

Létezik egy hely Budapesten amit úgy hívnak "a sherwoodi erdő".
Hajléktalan emberek lakják évek óta. Ki egyedül, ki társsal, kutyája azonban mindegyiküknek van. Egy, kettő vagy több.
Az önkormányzattal egyeztetve felmértük a "sherwood” -és környéki erdőterületek kutyáinak létszámát és az ott élők bevonásával megkezdődött a kutyák féregtelenítése, oltása, egyedi azonosítóval való megjelölése (chip) és ivartalanítása.
Eddig 15 eb kapott veszettségi oltást, féregtelenítést és chipet, 2 kölyök kombinált oltást és 7 kutya lett ivartalanítva, mely szám folyamatosan bővül majd. Beleértve az oda tartozó macskapopuláció ivartalanítását is.
Az akcióról folyamatos tájékoztatást adunk.

Képek

Facebook