Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink: 

Magunkról

„...az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége...” (Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. tv. preambulumából) Alapítványunk 1990-ben jött létre 3 magánszemély kezdeményezésére. Az Alapítvány lelke és motorja Friwaldszky Márta volt, 1997. évi haláláig. Az alapítvány vagyonát a kuratórium kezeli. A kuratórium tagjai feladataikat szabadidejükben, a legcsekélyebb ellenszolgáltatás nélkül látják el. Az Alapítványnak egy fizetett alkalmazottja van, munkánkat önkénteseink segítik. Tevékenységünk eredményeképpen országosan ismert és elismert állatvédő szervezet lettünk. Tagjai vagyunk az Állatvédelmi Világszövetség-nek (WSPA) és az Angol Királyi Àllatvédő Egyesületnek (RSPCA) ahonnan nagyon sok ötletet és segítséget kapunk. Szervezetünk közismertsége arra kötelez minket, hogy nyilvánosság elé tárjunk és felvállaljunk, beszéljünk olyan akkut vagy akár „szőnyeg alá söpört”, de ettől még nem kevésbé fontos állatvédelmi problémákról, melyek megoldást sürgetnek. Ezt a célt szolgálják folyamatos sajtómegjelenéseink, véleményalkotásunk, jogsegélyszolgálatunk, oktatóprogramunk és nem utolsósorban, a 2009. január 1.-től saját költségünkön létrehozott Civil Állatvédelmi Ombudsman-i hivatal.

Szeretettel üdvözöljük Önöket a Fehérkereszt Állatvédő Liga megújúlt honlapján!

„...az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége...”

(Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. tv. preambulumából)

 

Alapítványunk 1990-ben jött létre 3 magánszemély kezdeményezésére. Az Alapítvány lelke és motorja Friwaldszky Márta volt, 1997. évi haláláig.
Az alapítvány vagyonát a kuratórium kezeli. A kuratórium tagjai feladataikat szabadidejükben, a legcsekélyebb ellenszolgáltatás nélkül látják el. Az Alapítványnak egy fizetett alkalmazottja van, munkánkat önkénteseink segítik. Tevékenységünk eredményeképpen országosan ismert és elismert állatvédő szervezet lettünk. Tagjai vagyunk az Állatvédelmi Világszövetség-nek (WSPA) és az Angol Királyi Àllatvédő Egyesületnek (RSPCA) ahonnan nagyon sok ötletet és segítséget kapunk.
Szervezetünk közismertsége arra kötelez minket, hogy nyilvánosság elé tárjunk és felvállaljunk, beszéljünk olyan akkut vagy akár „szőnyeg alá söpört”, de ettől még nem kevésbé fontos állatvédelmi problémákról, melyek megoldást sürgetnek.
Ezt a célt szolgálják folyamatos sajtómegjelenéseink, véleményalkotásunk, jogsegélyszolgálatunk, oktatóprogramunk és nem utolsósorban, a 2009. január 1.-től saját költségünkön létrehozott Civil Állatvédelmi Ombudsman-i hivatal.

Elérhetőségeink

  • Adószám: 19657992-1-42
  • Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank 10200830-32373006-00000000
  • Számlaszám IBAN: HU12102008303237300600000000
  • SWIFT kód: OKHBHUHB

AZ 1%-OS TÁMOGATÁS

Szervezetünk szinte kizárólagos támogatási forrása az adótörvényben meghatározott 1%, amely felhasználásáról az adózók maguk dönthetnek. Ez számunkra azt jelenti, hogy munkánk a közvélemény megítélésétől függ, szervezetünk felelősséggel tartozik azoknak a támogatóknak, akik rendszeresen segítik a munkánkat.

Bővebben: AZ 1%-OS TÁMOGATÁS

Hagyatékozás

Ennek a támogatási formának hazánkban még nincs hagyománya, de egy végrendelettel számos állatvédelmi feladatot oldhatnánk meg. A hagyatékozás lehetőségeiről alapítványunk jogi képviselője szívesen ad információt.
Kapcsolatfelvétel -e-mail: feherkereszt@feherkeresztliga.hu,
Tel: Szilágyi István 06-20-9169-279
K&H 10200830-32373006

További cikkeink...

  1. Jogtár

Facebook