Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink: 

A Fehérkereszt Állatvédő Liga és a Lovasok.hu rajz- és fotópályázatot hirdet az Equifest, a Ló Ünnepe alkalmából.

Szeretettel várjuk a gyermekek rajzait (16 éves korig) és a felnőttek (16 éves kortól) fotóit a következő témákban:

- Mi kell a lónak?, - Mi a legjobb a lovamnak?, - Én és a lovamE-mail: palyazat@feherkeresztliga.hu

A rajzokat digitális formában várjuk. Kérjük, hogy az e-mailben, tüntessék fel a választott témát, az alkotó nevét életkorát, valamint egy kapcsolattartásra alkalmas e-mail címet. Elektronikus formában küldött pályázatokat kérjük .jpg formátumban, legalább 1024*768 pixel felbontásban maximum 3 mb méretben elküldeni.A rajzokat beszkennelve vagy lefotózott formában kérjük elküldeni.

A fotók beküldési határideje 2010.03.20. A 10 legjobb alkotást 2010.03.21-én a Fehérkereszt Állatvédő Liga oldalán hozzuk nyilvánosságra, és az olvasók szavazatai döntenek majd a helyezésekről. A 10 legjobb alkotást megtekinthetik az Equifest ideje alatt a Fehérkereszt Állatvédő Liga standján is, ahol szavazhatnak is az Önöknek leginkább tetsző alkotásra.

Gyermekrajzokat az Equifest ideje alatt is szeretettel várjuk a Fehérkereszt Állatvédő Liga, valamint a Lovasok.hu standjánál. (Utolsó leadási határidő: 2010.03.28 17:00) A beérkezett rajzokat a Fehérkereszt Állatvédő Liga kuratóriuma bírálja el. A legjobb alkotásokat megtekinthetik az Equifest ideje alatt a Fehérkereszt Állatvédő Liga standján, majd a rendezvény után a Lovasok.hu, valamint a Fehérkereszt állatvédő Liga honlapján.

Eredményhirdetés mindkét kategóriában: 2010.03.31.
A nyertesek listáját a Lovasok.hu, valamint a Fehérkereszt állatvédő Liga honlapján hozzuk nyilvánosságra 2010.03.31-én, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Nyeremények:
A két első helyezett egy-egy egész éves belépőt nyer a Veresegyházi Medve-és Farkasotthonba.

A pályázat különdíját, 5 alkalmas bérletet, a Halápi Lovarda ajánlotta fel.
További nyeremények: a két első helyezett egy-egy elektromos ceruzahegyezőt nyer a Babil Webdesign felajánlásával, emellett számos apró meglepetéssel várjuk a kicsiket és nagyokat a Játéksziget jóvoltából.

Facebook